بر اساس برآوردهای انجام شده منتهی به سال ۱۴۰۲، بخش خصوصی فعال در حوزه حمل و نقل جاده ای کشور، افزون بر ۵ هزار همت در این بخش سرمایهگذاری کرده و قریب به ۹۰۰ هزار نفر به طور مستقیم در قالب راننده، شرکت حمل و نقل و… اشتغال دارند.
به گزارش ترابرنیوز به نقل از روابطعمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، معاون حمل و نقل این سازمان در نشست با اصناف حمل و نقل استان گلستان، ضمن قدردانی از تلاش صنوف و فعالان حمل و نقل گفت: تبیین صحیح و بررسی همه ابعاد موضوعات حمل و نقل و اقدام موثر در این حوزه، به دلیل اینکه بیشترین لبه تماس با مردم را دارد، باعث رضایتمندی عمومی خواهد شد.
حمیدرضا شهرکی، ضرورت تأمین مالی فعالان حمل و نقل استان جهت نوسازی، توسعه و بازسازی ناوگان را از موضوعات جدی استان گلستان عنوان کرد. وی از انعقاد ۱۵ تفاهمنامه داخلی با خودروسازان داخلی و دو تفاهم نامه با بانکها برای تأمین ناوگان و اعطای تسهیلات بانکی خبر داد.
شهرکی با اشاره به قانون برنامه هفتم پیشرفت، بر توجه به ظرفیتهای منطقهای و بومی برای اجرایی شدن برنامه مذکور در کنار اقدامات ملی تاکید کرد و افزود: خوشبختانه در موضوع نوسازی، ترانزیت، لجستیک، توسعه فضای کسب و کار و واگذاری امور به بخش خصوصی در این برنامه میان مدت، تکالیف بسیار ارزشمندی وجود دارد که با یک همکاری و هم افزایی مناسب، این امکان وجود دارد سریعا ساز و کار اجرایی به خود بگیرد.
وی استقرار نظام لجستیک را اصلی اساسی ذکر کرد و گفت: توانمندی ما در دو حوزه تجارت داخلی و تجارت خارجی، باعث پایداری، رقابتپذیری و کسب جایگاه واقعیمان در منطقه و سطح بین الملل خواهد شد. شهرکی در کنار توجه به توسعه صدور کالا، فوریت و اهمیت صدور خدمات حمل و نقل و ارز آوری این حوزه را مورد تأکید قرار داد.شایان ذکر است در این نشست موضوعاتی از قبیل ساماندهی وانتبارها، اسناد حمل غیر واقعی، ایجاد پایانههای مجازی بار، نوسازی ناوگان، حذف فیزیک صورت وضعیت و آغاز فرایند الکترونیکی شدن آن، مشکلات بیمه تأمین اجتماعی رانندگان، معافیت بخش حمل و نقل از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده، قانون سختی کار رانندگان و ساماندهی حمل محمولات معدنی طرح و بررسی شد.